Conversie optimalisatie voor meer online succes

Conversies leiden tot omzet. In een webshop is dat een hard conversiedoel, op andere websites kan een informatieaanvraag tot omzet leiden. Hoe hoger het conversiepercentage van je website, hoe hoger het rendement op je bezoekers. Als je nog nooit gericht aan conversie optimalisatie hebt gedaan, is de kans op verbetering groot. Want let op: wanneer het conversiepercentage stijgt van 4% naar 5%, stijgt je omzet met maar liefst 35%!

Een krachtige landingspagina is essentieel voor conversie. Landingspagina’s hebben als doel om bezoekers te overtuigen van jouw dienst of product en hen aan te sporen tot actie. Een goede landingspagina wekt vertrouwen, overtuigt, is toegankelijk, is overzichtelijk en bevat een sterke call-to-action. Ondanks dat er door de jaren heen al ontelbare artikels met tips zijn verschenen, zie ik toch nog steeds veel websites de mist in gaan bij het opstellen van hun landingspagina’s.

Hoe pakt LEON conversie optimalisatie aan?

Wil je het maximale resultaat uit je website halen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ik help je met analyseren en optimaliseren om meer omzet uit je website te halen:

  • Complete doorlichting van het conversieproces.
  • Check door Leon uit 4 disciplines.
  • Overzichtelijk rapport met praktische verbeterpunten.
  • On-page tips voor de belangrijkste pagina’s.
  • Visuele voorbeelden van verbeteringen.

Met mijn praktische conversie optimalisatie aanpak kun je dus direct aan de slag! Mijn klanten weten dat het werkt, bekijk mijn referenties. Benieuwd naar wat LEON voor de conversie op jouw website kan betekenen? Vul het formulier hieronder in voor meer info!

    U kunt meerdere velden aanvinken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.