Display Advertising voor meer naamsbekendheid

Je wilt graag dat mensen je bedrijf of merk regelmatig tegen komen. Met Display Advertising kan dat, het heet ook wel ‘banneren’ in het inhoudsnetwerk van Google. Met een Display Advertising campagne van LEON zien alleen mensen waar je iets aan hebt de reclame en betaal je dus alleen voor nuttige bezoekers. Display Advertising is erg goed voor je naamsbekendheid: potentiele klanten zien in één oogopslag je boodschap en een impressie van je website.

Wat is bannering?

Bannering is het maken van reclame op internet door middel van banners. Net zoals dat eerder veel werd gedaan via een advertentie in een krant of tijdschrift of bijvoorbeeld via posters in bushokjes. De advertenties worden geplaatst op de drukbezochte websites. Met de inzet van bannering kunt u uw naamsbekendheid vergroten of een actie bekend maken. Bannering is dan ook een mooie combinatie voor het genereren van zowel naamsbekendheid als concreet bezoek naar uw website en/of winkel.

Voordelen van Display Advertising door LEON

Wil je de beste resultaten behalen? Uitbesteden van je Display Advertising campagnes aan LEON heeft de volgende voordelen:

  • Ik ben gecertificeerd in Display Advertising.
  • Banners verschijnen op logische websites.
  • Grotere naamsbekendheid en meer bezoekers naar je site.
  • Continu aandacht voor je campagnes.
  • Campagneresultaten zijn meetbaar en inzichtelijk.

Mijn klanten weten dat het werkt, bekijk mijn referenties! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag meer info aan via het formulier op deze pagina.

    U kunt meerdere velden aanvinken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.