Facebook: ontwerp en bouw van Facebook tabs

Facebook pagina’s zijn een zeer belangrijk onderdeel van Facebook. Vele merken, beroemdheden en bedrijven gebruiken Facebook pagina’s als hun sociale thuisbasis. Hoog tijd dus om ervoor te zorgen dat jouw Facebook pagina dezelfde WOW-factor krijgt als je website!

Facebook pagina laten ontwerpen

Facebook pagina’s zijn een essentieel onderdeel van je online strategie en van je promotionele campagnes. Neem het uiterlijk van jouw Facebook bedrijfspagina daarom net zo serieus als dat van je webshop of website. Onze designers helpen je hierbij en zorgen ervoor dat je coverfoto en profielfoto er spetterend uitzien.

Waarom een Facebook bedrijfspagina?

Waarom is het beter? Omdat iemand die jouw pagina liked automatisch jouw updates ontvangt op zijn computer, tablet of smartphone. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en kijken we dagelijks op onze Facebook account om te kijken wat mensen posten.

Niet alleen kan je met Facebook vrienden en familie volgen, maar ook bedrijven. En dáár komt de Facebook bedrijfspagina van pas!! Met de Facebook bedrijfspagina heb je een eigen Facebook pagina voor je bedrijf waar je leuke nieuwtjes op kunt plaatsen en mensen automatisch bericht krijgen van jouw updates.

Een aantal voorbeelden:

  • Je hebt een nieuw product gelanceerd
  • Aanstaande donderdag heb je een extra koopavond ingepland
  • Je hebt je portfolio van een update voorzien
  • Of je hebt een leuke actie die je kenbaar wilt maken

Facebook ontwerp tab

Misschien heb je het al vaker gezien op Facebook: actietabs waarop je mee kunt doen met een speciale wedstrijd of tabs die exclusieve content vertonen aan Facebook fans. Deze Facebook actietabs zijn een zeer effectieve manier om meer likes te krijgen en om je fanbase te activeren.

Maar hoe bouw je zo’n Facebook tab? Ik heb de connectie met de creatieve mensen en technische developers die al jarenlang ervaring hebben met het bouwen van deze actietabs.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een speciaal ontwerp voor jouw Facebook tab? Neem dan contact met me op om een creatieve brainstorm in te plannen! Of vul meteen het onderstaande formulier in.

    U kunt meerdere velden aanvinken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.