Laat je producten opvallen met Google Shopping

Wil je dat klanten via alle mogelijkheden de producten in je webshop kunnen vinden? Met Google Shopping kan dat.

Waarom Google Shopping?

Google Shopping is een zoekmachine voor producten. Op dezelfde manier waarop je afbeeldingen kan zoeken in Google is het mogelijk om in verschillende webshops tegelijk naar producten te zoeken en deze te vergelijken. Google Shopping biedt webwinkeliers dus de mogelijkheid om producten extra goed vindbaar te maken via Google. Op die manier kan de naamsbekendheid voor de webshop worden vergroot en mogelijk zelfs de omzet.

Google Shopping voor je webshop activeren

Google wil allerlei informatie op een specifieke manier hebben voordat je producten in deze zoekmachine kunnen worden opgenomen. Ik help je graag met de integratie van je webshop in Google Shopping en zorgen voor de koppeling aan een AdWords-campagne: zo haal je het maximale uit Google Shopping voor jouw producten.

Google Shopping groeit, jaar na jaar. In store visits zijn dalende, echter het gemiddelde bedrag dat consumenten uitgeven, groeit. De rol van e-commerce wordt steeds groter. Consumenten weten bij een bezoek aan de fysieke winkel wat ze zoeken omdat ze zich online oriënteren voorafgaand aan het bezoek. Tegelijk groeit het aantal online aankopen elk jaar. Ondanks dat offline aankopen nog voor een groot deel domineren, is er voor e-commerce nog veel groei te behalen. De concurrentie neemt steeds meer toe en het belang van het goed optimaliseren van Shoppingcampagnes wordt ook steeds groter. Immers: adverteerders willen allemaal meedoen in de veiling, echter willen we hier allemaal rendabele campagnes uit halen. Des te meer reden om op te vallen en ervoor te zorgen dat we optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die Google AdWords biedt.

Meer weten? Vul het onderstaande formulier in en LEON neemt snel contact met u op.

    U kunt meerdere velden aanvinken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.