Mijn online marketing diensten

 • Adverteren in zoekmachines (SEA)
  Wil je meer traffic naar je website, waardevolle bezoekers en lagere kosten per klik? Ik zorg voor topposities op voor jou relevante zoektermen.
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  Wil je vindbaar zijn op belangrijke zoektermen zonder klikkosten en hoger scoren in Google? Ik help je website hoger in de resultaten, waardoor je snel gevonden wordt.
 • Social Media Marketing
  Wil je meer promotie, likes en leads via social media? Ik help je social media in te zetten voor positieve mond-tot-mond reclame.
 • Conversie optimalisatie
  Wil je meer contact, leads en omzet via je website? Ik help je online succes te vergroten met praktisch conversie optimalisatie advies.
 • WordPress website
  Wil je een zoekmachinevriendelijke website met een uniek design die ook geschikt is voor mobiel? Ik ontwikkel jouw WordPress website met een marketing blik.

Onze klanten weten dat het werkt! Bekijk mijn referenties.

Internetmarketing is een breed begrip. Alle vormen waarop u online promotie maakt voor uw bedrijf of webshop vallen namelijk onder internetmarketing. LEON denkt daarom niet in losse middelen. Ik baseer de middelenmix voor uw internetmarketing op uw behoeften. Het realiseren van uw marketingdoelen, daar gaat het mij om. Mijn full-service aanpak is dé manier om synergie te bereiken en daarmee het hoogst haalbare resultaat.

Online marketing advies op maat?

Wil je meer weten over mijn diensten of een offerte aanvragen? Vraag meer informatie aan via het contact formulier.

  U kunt meerdere velden aanvinken
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.