SEA specialist: Google AdWords Qualified Professionals

Ik ben gespecialiseerd in het opbouwen en optimaliseren van Google AdWords campagnes (SEA). Mijn SEA specialisme is Google AdWords Qualified Professionals, dit is een kwalificatie die Google geeft aan medewerkers die het Google AdWords examen succesvol hebben afgerond.

Mijn SEA specialisme geeft jou de meest actuele strategie voor online vindbaarheid.

Jouw persoonlijke SEA specialist

Ik werk altijd op persoonlijke basis. Dat betekent dat je een eigen SEA specialist tot je beschikking hebt die zich proactief wijdt aan het bereiken van de AdWords doelstellingen. Bij afwezigheid neemt een andere SEA specialist het tijdelijk over. Naast het aansturen van de campagne om je doelstellingen te behalen gaan mijn SEA specialisme een stapje verder. Door middel van Google Analytics kan ik je bezoekersstroom analyseren en zo goede adviezen geven over wat wel en wat niet goed werkt binnen je site of shop. Uiteraard is en blijft het jouw beslissing waarmee je wel aan de slag gaat en waarmee niet.

 

SEA specialist

Ik heb een proactieve houding en dat uit zich in regelmatig telefonisch / mail contact en rapportages over de inzichten die ik gaandeweg opdoe. Daarnaast kom ik ook met nieuwe features van Google die interessant voor je kunnen zijn.

LEON is een gedreven partij die altijd op zoek is naar de beste manier van samenwerking. Of je nu op zoek bent naar een training, ondersteuning of totale uitbesteding… Bij LEON ben je aan het juiste adres!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op!