WordPress sites door de WordPress specialist

Bij een online marketingcampagne hoort een goed vindbare en gemakkelijk te onderhouden website. WordPress is het meest populaire open source platform voor websites, het voldoet altijd aan de laatste trends en veiligheidsnormen en er zijn talloze plugins beschikbaar. De techniek binnen een WordPress website is zoekmachinevriendelijk: de content kan dus goed worden geïndexeerd. Dit geeft je website een voorsprong in vindbaarheid!

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Een CMS is bedoeld om het bijhouden van een website makkelijker te maken. Veel grote bedrijven gebruiken Content Management Systemen zoals Tridion en GX.

WordPress begon ooit als bloggingplatform, maar is uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem. Steeds meer grote bedrijven kiezen dan ook voor WordPress.

Welke Content Management Systemen zijn er?

Er zijn enorm veel Content Management Systemen beschikbaar. Je hebt zowel betaalde implementaties als gratis CMS. WordPress, Joomla en Drupal zijn de bekendste voorbeelden van content management systemen.

WordPress specialist: waarom bij LEON?

Wil je een mooie website die ook goed vindbaar is, maar wel voor een redelijke prijs? Je website door WordPress LEON laten bouwen, heeft de volgende voordelen:

 • Met een online marketing blik ontwikkeld.
 • Zoekmachinevriendelijk opgeleverd.
 • Op maat gemaakt webdesign.
 • Direct responsive te maken voor mobiel.
 • Startklaar met scherpe prijzen!

Ik heb als WordPress specialist ervaring met WordPress websites voor diverse branches, bekijk mijn portfolio. Weten wat een WordPress website kost? Neem contact met mij op

Meer weten over WordPress websites?

WordPress biedt als open source platform veel mogelijkheden en voordelen:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag meer info aan via het formulier.

  Standaard WordPress website Wij ontwikkelen je WordPress website, blog of webshop op basis van een gekozen template. Je bepaalt zelf welke modules je aan de website wilt toevoegen. Zoals een slider, team module of een koppeling met social media. Maatwerk WordPress website Wij ontwerpen en ontwikkelen een maatwerk WordPress website, blog, of webshop. Je bepaalt zelf welke modules je aan de website wilt toevoegen. Zoals een agenda, Google Maps, formulier(en) of de mogelijkheid om een nieuwsbrief te koppelen.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, bmp, psd, ai, indd.
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, bmp, psd, ai, indd.