Zoekmachine adverteren met succes

Jij bent klaar voor je klanten, maar dat moeten ze wel weten! Met zoekmachine adverteren kun je miljoenen Google-gebruikers bereiken met jouw advertentieboodschap. Wanneer je bij Google adverteert, geef je de zoekwoorden aan waarop je website gevonden moet worden. Veel budget opmaken en hierdoor een groot aantal bezoekers bereiken is geen uitdaging. Een goed rendement en een geoptimaliseerde campagne is dat wel!

Wat is SEA?

Zoekmachine-adverteren is het inkopen van advertentieruimte naast en boven de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden) waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker).

Zoekmachine adverteren: waarom LEON?

Wil je zoekmachine adverteren professioneel inzetten, maar heb je geen tijd om je campagnes te optimaliseren? Zoekmachine adverteren uitbesteden aan LEON heeft de volgende voordelen:

  • Vindbaarheid op relevante zoektermen.
  • Lagere kosten per klik door optimalisatie.
  • Elke dag campagne check en beheer.
  • Meer traffic én kwalitatief goede bezoekers.
  • Resultaten in overzichtelijke rapportages.

Ik denk met je mee over de beste strategie om het optimale uit je campagne te halen. Mijn klanten weten dat het werkt, bekijk mijn referenties! Benieuwd wat ik voor jouw AdWords campagne kan betekenen? Vraag informatie aan via het formulier.

Meer over zoekmachine adverteren door LEON

Er zijn verschillende vormen van zoekmachine adverteren waar ik je bij kan helpen: